home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right updates_hover updates user_hover user volume playbutton
Veilig thuis!
Edukans Actieplatform
Na een laatste ontbijt onze prachtige reis afgesloten met een spreuk voor jezelf, de groep of Malawi. 'It takes a friend to have one', 'een...

Veilig thuis!

Na een laatste ontbijt onze prachtige reis afgesloten met een spreuk voor jezelf, de groep of Malawi. 'It takes a friend to have one', 'een vliegtuig stijgt alleen op met tegenwind' en 'in het donker de lichtpuntjes zien' zijn spreuken die voorbijkwamen in de bespreking. Nog even aandacht voor elkaar, nog even een terugblik op de week. Dit wordt afgesloten met het bekend maken van de engeltjes. Het symboliseert de groep dat een aantal echt verrast waren door hun 'engel'. Iedereen gaf aandacht aan elkaar, dus de 'engel' was moeilijk te ontdekken. 

Op naar het vliegveld, de reis is echt voorbij. Nog eventjes heel erg schrikken. In eerste instantie een probleem met de groepsticket, er is niet goed ingecheckt. Dat probleem wordt gelukkig 'snel' opgelost. Na een uurtje wachten krijgen we de tickets. Met nog 50 minuten voor vertrek gaan we dat natuurlijk makkelijk halen.... Totdat er ineens wordt verteld dat de vlucht vol is. Er zijn geen stoelen meer vrij..... en nu? Gelukkig helpt enige overtuigingskracht en de druk van de groep. Wij gaan of met z'n allen of niet! Daarop besluit Ethiopian Airways een aantal andere passagiers uit het vliegtuig te halen en ons mee te nemen. Sorry andere passagiers!!

Na een nacht vol boekjes schrijven over elkaar in het vliegtuig, op het vliegveld in Addis Abeba en de bus zijn we dan eindelijk weer thuis. Vol  met indrukken en mooie verhalen. Moe, maar tevreden. We hopen dat jullie hebben genoten van onze verhalen en vertellen er nu graag live over!

Iedereen bedankt voor deze prachtige week!!

Media bij bericht (4)

Reacties (6)

 • Suzanne Barnhoorn
  3 jaar geleden
  Lieve Linde, wat fijn dat jullie weer veilig thuis zijn! Welkom thuis allemaal! Ben heel benieuwd naar je mooie verhalen. Lekker bijkomen nu en tot snel. Liefs Robert, Suzanne en Fabienne

  Reactie rapporteren

 • Roos oma van Linde
  3 jaar geleden
  Rust nu maar lekker uit allemaal. Het was voor ons mooi om het van een aftsand mee te mogen beleven

  Reactie rapporteren

 • Maarten de Veth
  3 jaar geleden
  Ik ben blij dat jullie weer thuis zijn! Geniet van de vakantieweek! Een mooie gelegenheid om alle verhalen met het thuisfront te delen. Ik hoor t.z.t. graag hoe jullie het ervaren hebben!

  Reactie rapporteren

 • Henk van Noorloos
  3 jaar geleden
  Sophie en Jiska, een ervaring voor je leven en nu weer lekker thuis. Zachte landing toegewenst en inspireer ons thuisblijvers maar.

  Reactie rapporteren

 • familie Peek
  3 jaar geleden
  Goed dat jullie allemaal weer veilig zijn teruggekomen na zoveel indrukken. We horen later vast nog meer.

  Reactie rapporteren

 • Michiel en Margo (ouders van Lois)
  3 jaar geleden
  Wat een geweldige reis is het geweest. Ik denk dat ik namens alle ouders spreek als ik alle begeleiders heel hartelijk bedank voor de goede zorgen!

  Reactie rapporteren

Reactie plaatsen